A bűnözőkhöz hasonlította a szivárványcsaládokat a DK szóvivője, majd magyarázkodni kezdett + videó

Olyan meglepő kijelentést tett Barkóczi Balázs, hogy megijedt a saját mondataitól. A Magyar Nemzet riportere azt a kérdést tette fel neki, hogy ha az LMBTQ-közösségeket annyi jogfosztás éri, hogyan lehet az, hogy nő a szivárványcsaládok száma? A DK politikusa szerint nő a bűnözés.

2024. 01. 24. 9:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Múlt héten jelent meg több hír is arról, hogy Magyarországon csaknem 4200 gyermek élhet olyan családban, ahol a szülők azonos neműek. A friss adatok rámutattak arra is, hogy az elmúlt években a szivárványcsaládok száma itthon többszörösére nőtt.  

Ha megkérdezi, hogy miért nő a bűncselekmények száma, akkor arra is azt tudom mondani, hogy azt sem szabad a törvények szerint

– ezt válaszolta Barkóczi Balázs, a DK szóvivője a Magyar Nemzet riporterének, amikor az a szivárványcsaládok emelkedő számáról kérdezte.  

A baloldali politikus később megijedt a saját szavaitól és magyarázkodni kezdett, hogy javítson a helyzeten, végül csak annyit mondott, nem akarta a szivárványcsaládokat a bűnözőkhöz hasonlítani, ám nagyon úgy tűnik, hogy ezt mégis megtette.   

Borítókép: Barkóczi Balázs (Fotó: Videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.