Egy hónapja keresi a rendőrség ezt a 13 éves lányt

A barátnőjéhez indult.

Forrás: Police2024. 01. 26. 16:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly december 22-én engedte el barátnőjéhez 13 éves lányát az édesanya, két nappal később jelezte, gyermeke nem ment haza. A rendőrök azóta kutatnak utána, minden erőfeszítésük ellenére azonban egyelőre nem találják – adta hírül a rendőrségi portál.

Éva 160-170 cm magas, hosszú, barna hajú, barna szemű. Orra bal oldalán kerek, barna anyajegy, arccsontjánál egy heg látható. 

Eltűnésekor világoskék farmernadrágot és fekete szövetkabátot viselt.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Szántó Évát látta, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 061-236 2883-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Fotó: Police

Borítókép: 13 éves lányt keres a rendőrség (Fotó: Police)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.