Farkasok kilövése miatt rendőrségi akció volt Putnokon

Állítólag a svájci farkas kilövése után indult nyomozások eredménye miatt tartottak razziát.

Forrás: BOON2024. 01. 25. 21:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A svájci farkas kilövése után indult nyomozások eredménye miatt tartottak razziát – tudta meg a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál, a Boon.hu a tegnapi eseményekkel kapcsolatban.  

Szerda reggel a putnokiak egy része akciófilmbe illő jeleneteket élt át, ugyanis utcákat zártak le és két ingatlanban tartottak házkutatást, illetve a rendőrség letartóztatta az ott élő vadászokat. 

A Boon információi szerint természetkárosítás, farkas(ok) kilövése áll az ügy hátterében. A jeladós szürke farkas kilövése után széles körű adatgyűjtésbe és nyomozásba kezdett a Nemzeti Nyomozó Iroda Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A portál már korábban fülest kapott arról, hogy két putnoki vadász került képbe, most pedig rajtuk is ütöttek. 

Megkeresésükre az ORFK kommunikációs szolgálata a következőről tájékoztatta a portált: „2024. január 24-én Putnokon a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hajtott végre helyszíni intézkedést, azonban a nyomozás érdekére tekintettel egyelőre nem áll módunkban az ügyről bővebb tájékoztatást adni.”

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.