Félelem és reszketés Nyíriben, támadnak a farkasok

Az eset az egész családot megrázta.

Forrás: Boon, Tények2024. 01. 04. 11:21
Grey,Wolf,(canis,Lupus),Portrait,-,Captive,Animal
136124996 Fotó: Holly Kuchera
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kegyetlenül mészárolt le több birkát is egy farkas Nyíriben – írja a Boon a Tények riportja alapján. A lemészárolt házillatok közül kettő vemhes volt. Az eset az egész családot megrázta, a faluban félnek, hogy megismétlődhet a brutális támadás.

A település polgármestere elmondta, hogy sok állattartó család él a településen. Orbán József  hozzáfűzte, tartanak tőle, hogy újabb hasonló farkastámadás lesz. 

A Misina Természet és Állatvédő Egyesület elnöke arról beszélt, hogy a farkasok nem jelentenek veszélyt az emberre, mert olyan helyet keresnek, ahol elkerülhetik a találkozást velük. Farkas Tamás hozzáfűzte, kerítésekkel, nagytestű kutyákkal, kuvaszokkal a gazdák megvédhetik az állataikat.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.