Hószállingózás és mínusz hat fok is lehet ma éjszaka

Ilyen lesz az időjárás Magyarországon csütörtökön.

Forrás: Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt.2024. 01. 11. 6:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A köd a legtöbb helyen fokozatosan feloszlik, a zavartanul napos időt követően délután észak felől előbb magasszintű, később vastagabb felhők is érkeznek fölénk olvasható a HungaroMet csütörtöki előrejelzésében.

Késő este az északkeleti határnál hószállingózás is előfordulhat.

Az általában nyugati, északnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul, ugyanakkor a keleti határ mentén kisebb körzetekben nehezen oszolhat fel a köd, így a csúcsérték fagypont alatt maradhat. A hőmérséklet késő este -6, 0 fok között valószínű.

Figyelmeztető előrejelzés nincs érvényben

Az éjszaka képződött zúzmarás köd a nappali órákban várhatóan fokozatosan ritkul. Ezenkívül kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható – írták.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.