Lekéste az utolsó buszt, ezért ellopott egy autót, hogy időben hazaérjen koccintani

Így sem sikerült a küldetés.

Forrás: Police2024. 01. 02. 18:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy Karancskesziben lévő családi ház udvaráról elvittek egy személygépkocsit – érkezett a bejelentés a rendőrséghez január 31-én nem sokkal este tizenegy óra után. Az épület biztonsági kamerájának felvételét visszanézve a nyomozók egy kapucnis férfit láttak, aki az óévbúcsúztatóra meghívás nélkül érkezett este tízkor – írja a rendőrségi portál

A 31 éves férfi aztán beült az udvaron álló autók egyikébe, beindította a benne hagyott slusszkulccsal, és a tulajdonos engedélye nélkül távozott. A riasztott rendőri egységek pár órával később Litke központjában találták meg az autót, benne az indítókulccsal. A körzeti megbízottak a kocsitól egyenesen a közelben lakó  férfi házához mentek, aki hamar beismerte tettét. 

A rendőrkapitányságon azt is elmesélte, hogy baráti látogatóban volt az év utolsó napján Karancskesziben, azonban lekéste az utolsó buszt. Sietett volna haza az éjféli pezsgőbontásra, ezért egy hirtelen gondolattól vezérelve átnézte a közelben parkoló autókat, hátha valamelyikkel hazajuthat. Az egyik ház nyitott udvarán sikerrel járt, ahol egy nem zárt, prémium márkájú kocsit talált, amelyben még az indítókulcsot is benne hagyta a tulajdonosa. A települést elhagyva 

élvezte a vezetést, így hosszabb utat választott hazáig, és csak órákkal később, 2024-ben hagyta hátra szerzeményét Litkén.

Borítókép: az ellopott autó (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.