Letartóztatták az ózdi kórházi késelőt

Megölte a szobatársát.

Forrás: MTI2024. 01. 17. 15:05
bilincs, bűnöző Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte egy idős férfi letartóztatását, aki a rendelkezésre álló adatok szerint hétfő hajnalban halálra késelte szobatársát az ózdi kórházban – közölte szerdán az MTI-vel a Miskolci Törvényszék sajtóosztálya.

Az emberöléssel megalapozottan gyanúsítható terhelt és a 87 éves sértett azonos kórteremben volt. Hétfő hajnalban a gyanúsított a sértettet késsel több alkalommal mellkastájékon megszúrta, így a férfi a helyszínen meghalt.

Bizonyítottság esetén a terhelt cselekménye alkalmas lehet a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megállapítására.

A bíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés nem végleges.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.