Egy nyolcvan év feletti férfi ölt embert az ózdi kórházban

Az áldozat is idős, az életét már nem tudták megmenteni az orvosok.

Forrás: BOON2024. 01. 16. 11:42
null
Ózd, 2014. február 7. Az ózdi Almási Balogh Pál Kórház épülõ mozgásszervi rehabilitációs osztályának épülete 2014. február 7-én, ahol megtartották A rehabilitációs ellátórendszer fejlesztése az Észak-magyarországi régióban címû projekt keretében megvalósuló fejlesztés sajtótájékoztatóval egybekötött bokrétaünnepségét. MTI Fotó: Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy megszurkáltak egy idős férfit az ózdi kórházban, hogy az életét már nem tudták megmenteni – tájékoztat a BOON. A lap úgy tudja, egy nézeteltérés torkollt vitába – ami onnan indult, hogy 

az áldozat feltehetően hangoskodott 

–, amely után az egyik kórteremben lévő szintén idős beteg megszúrta az őt feltehetőleg zavaró társát, aki olyan komoly sérüléseket szerzett, hogy az orvosok már nem tudták megmenteni, és elhunyt. 

A helyi lap információi szerint az áldozat és az elkövető is idős, nyolcvan év feletti férfi. A tragikus eset a hajnali órákban történt az ózdi Almási Balogh Pál Kórház sebészeti osztályának egyik kórtermében.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint emberölés miatt indítottak eljárást a 80 éves elkövetővel szemben. Az elsődleges adatok alapján az elkövető a tragédiát megelőzően elvesztette tájékozódási képességeit. A vármegyei rendőr-főkapitányság kezdeményezte az őrizetbe vett férfi letartóztatását.

Borítókép: Az ózdi kórház (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.