Már csak ez maradt nekik: bokszolna a baloldali parlamenti képviselő

Jobboldali véleményvezéreket püfölne a frakcióvezető-helyettes, pártja még egy sajtóközleményt is kiadott erről.

Forrás: Mandiner2024. 01. 25. 7:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megafonos influenszerek is öklöznének a TV2 hamarosan induló bokszműsorában – vette észre a Mandiner

Meg nem erősített sajtóértesülések szerint Deák Dániel és Trombitás Kristóf is szorítóba lépne az új műsorban, melynek hallatán Bedő Dávid, a Momentum parlamenti frakcióvezető-helyettese bekeményített: kijelentette, hogy bármelyikükkel kész megmérkőzni. 

A baloldali politikus arra volt kíváncsi, hogy a két influenszer az „uszításon” kívül másban is fekete öves-e. Némi ismerethiányról tanúskodhat Bedő kijelentése, ugyanis más küzdősportokkal ellentétben az ökölvívásban nincsenek olyan övek, melyek a színek segítségével a harcosok tudásszintjét jelölik.

Trombitás Kristóf Facebook-bejegyzésében szánalmasnak nevezte azt a tényt, hogy a bulváresemény lehetőségéről a Momentum egy sajtóközleményt is kiadott az Országos Sajtószolgálaton keresztül. „Ahol nincs agy, marad az erőszak” – ezt már Bohár Dániel írta közösségi oldalán, reagálva a baloldali politikus kihívására.

Mint arról a Magyar Nemzet is tájékoztatott, az RTL-en kifutott Sztárbox című, sportnak álcázott showműsort megnyerő Molnár Áron „NoÁr” színész, ellenzéki aktivista ökölvívó mérkőzésre hívott ki egy megafonos influenszert vagy a Pesti Srácok egyik újságíróját. Trombitás Kristóf a kihívást elfogadva annyit írt ehhez: „csak egy embert ismerek, aki megfelel ennek a metszetnek”.

Borítókép: Bedő Dávid az idei Budapest Pride felvonuláson (Fotó: Facebook)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.