Pusztító tűzvészben halt meg egy ember Hajdúböszörményben +videó

Péntek éjjel gyulladt ki a társasházi lakás.

Forrás: MTI, Hajdú-Bihar vármegyei hírportál2024. 01. 20. 10:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt egy ember, miután péntek éjjel kigyulladt egy társasházi lakás Hajdúböszörményben – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője szombaton az MTI-vel.

Dóka Imre tájékoztatása szerint éjfél után érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy tizenhatlakásos társasház egyik első emeleti lakása Hajdúböszörményben, a Győrössy kertben.

A tűz keletkezésekor a négyemeletes társasházban huszonkilenc ember volt otthon, ketten a kigyulladt lakásban tartózkodtak, egyikük még ki tudott menekülni az égő épületből, a másik ember életét vesztette.

A tűzoltók több lakót is kimenekítettek az oltás mellett a sűrű füsttel telítődött lépcsőházból, a helyszínre melegedő busz érkezett, a társasház fűthető maradt, de jelenleg nincs áram az épületben. A katasztrófavédelem vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit – közölte Dóka Imre.

Borítókép: A kiégett lakás (Forrás: Hajdú-Bihar vármegyei hírportál)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.