Rengeteg autó kapott defektet az M1-esen + fotók

Egy kamionról lehulló fémdarabok okozták a gondot.

2024. 01. 23. 11:23
M1 autópálya defekt Forrás: Olvasói fotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A forgalom jelenleg egy sávon halad az M1-es autópályán Hegyeshalom felé Tata térségében, miután egy kamionról fémdarabok hullottak az aszfaltra, emiatt pedig negyven-ötven autó kapott defektet – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF).

Fotó: Olvasói fotó

A MKIF munkatársai azonnal a helyszínre vonultak, hogy a műszaki mentésben és a takarításban segítsenek. A takarítás idejére a külső sávot a 76-os kilométernél lezárták 500 méteren keresztül.

A forgalom egy sávon haladt, a torlódás legalább hét kilométeres volt. 

Mindenkit arra kértek, hogy óvatosan és körültekintően közlekedjen.

Fotó: Olvasói fotó

Akik defektet kaptak vagy sérült az autójuk, a rendőrség vagy az MKIF helyszínen tartózkodó munkatársaitól kaphatnak igazolást. Őket arra kérik, hogy a [email protected] címen jelentkezzenek. A levélbe mindenképpen írják bele a baleset helyszínét, időpontját és a sérült gépjármű rendszámát. A károsultakkal felveszik a kapcsolatot, és részletes tájékoztatást adnak az ügyintézés menetéről.

Borítókép: Egy szerencsétlenül járt autó (Fotó: Olvasói felvétel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.