Titokzatos, robbanásszerű hangokat hallani Kecskeméten

Különös hangok zavarják a város lakóit.

Forrás: BAON2024. 01. 05. 16:38
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különös és egyben ijesztő, robbanásszerű hangra panaszkodnak sokan a Kecskeméten Hallottam nevezetű közösségi médiás csoportban írta a Bács-Kiskun Vármegyei Hírportál. A Széchenyiváros lakóit zavaró jelenséget taglaló bejegyzésekhez már több száz hozzászólás érkezett.

Az ismétlődő, robbanásszerű zajokat az éjszaka különböző időpontjában hallották a városrész lakói, de senki sem tudja, mi okozza ezeket.

A lap beszámolója szerint a fültanúk a hangot hasonlították már ágyúdörrenéshez is, de volt, aki azt mondta, olyan érzés, mintha villám csapott volna a házba.

A lakók szerint nincs köze petárdáknak a rejtélyes hangokhoz

Azt a felvetést, hogy esetleg a szilveszterről maradt petárdákat használják el az éjszaka közepén, hamar elvetette a közösség, mondván, az nem annyira hangos, mint a lakók nyugalmát zavaró robbanások. A dörrenések már több éjszaka kísértik a kecskemétieket, legutóbb január 5-én 0.44-kor riasztotta fel a város lakosságának egy részét.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.