Valaki beparkolt a kedvenc helyére, hajnal kettőkor már csak egy szellemautó várta a tulajdonosát

Túl komolyan vette a harcot.

Forrás: BRFK/Facebook2024. 01. 19. 16:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosi parkolás sokaknak idegrendszert próbáló kihívás, a túltelített közterületeken nem mindig könnyű helyet találni – fogalmaz közösségi oldalán a rendőrség. Azt írják, akad akinek a peremkerületekben is felemészti a józan gondolkodását a járműelhelyezés, és a végletekig képes elmenni bosszúságában. 

A BRFK Tevékenység-irányítási Központjába január 10-én, hajnali 2 óra körül tettek bejelentést egy pestlőrinci utcán égő gépkocsiról. A katasztrófavédelem munkatársai az autót eloltották, ám az így is jócskán kiégett. Mivel felmerült a gyújtogatás gyanúja, a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozni kezdett az ügyben. Meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy a korábbi hetekben a szomszédos kerületben többször is volt afférja egy másik vezetővel, aki – a felgyújtott kocsi tulajdonosa szerint – méretesebb járművével azt a parkolóhelyet preferálta volna, ahová ő állt le. 

A nyomozók bizonyítékot találtak arra, hogy a másik sofőr a gyújtogatás időpontjában a helyszín közelében járt, azonosítása után január 15-én a lakásán fogták el. A 69 éves férfi beismerő vallomást tett, részletesebb magyarázatot azonban nem adott. A gyanúsítottal szemben rongálás bűntett elkövetése miatt indult eljárás, a kiégett kocsi birtokosa kártérítési igényt nyújtott be vele szemben.

Borítókép: BRFK/Facebook

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.