Wintermantel: Újfent kiderült, hogy kinek fontos Budapest

Karácsony Gergely bealudt, miközben a kormány érdemi megoldási javaslatot tett.

2024. 01. 29. 18:54
null
Székesfehérvár, 2023. április 28. Egy utas mutatja országbérletét a május 1-jétõl használható vármegye- és az országbérlet bevezetésérõl, értékesítésének elindulásáról tartott sajtótájékoztató elõtt a székesfehérvári vasútállomáson 2023. április 28-án. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Óriási siker, hogy március elsejétől a Pest vármegye- és az országbérletek is érvényesek lesznek a BKK járatain” – hangsúlyozta közösségi oldalán Wintermantel Zsolt. Ráadásul úgy, hogy a Budapest-bérlet is megmarad, a korábbi feltételek szerint – tette hozzá a budapesti Fidesz frakcióvezetője.

Ez sok százezer utazó életét könnyíti meg, a rendszer átláthatóbb és a közlekedők számára olcsóbb lesz

– emelte ki.

„Újfent kiderült, hogy kinek fontos Budapest, kinek fontos az agglomeráció és kinek fontos ennek az egész rendszernek a hatékony működése” – vélekedett.

Karácsony Gergely bealudt, elfelejtett dolgozni és a Facebookon hisztériázott mindössze, miközben a kormány érdemi megoldási javaslatot tett

– írta. Hozzátette: „örülhetünk, hogy legalább ezt az ajánlatot és megoldási javaslatot nem baltázta el a főpolgármester”.

A megállapodás értelmében a főváros kifizeti az elmúlt évek elszámolásából származó, több mint ötmilliárd forintos hátralékát. Ez egyértelműen azt bizonyítja hogy 

az év végén Karácsonyék miatt nem lett megállapodás és ezért került veszélybe a Budapest-bérlet

– mutatott rá a frakcióvezető.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.