A halálba vetette magát a nyolcadikról egy férfi a Havanna-lakótelep mellett

A helyszínre érkező mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Forrás: Metropol2024. 02. 05. 14:48
null
Budapest, 2017. augusztus 14. Rendõrök helyszínelnek a miskolci Áfonyás úton egy panelháznál, amelynek egyik ötödik emeleti ablakából kiesett egy hat év körüli gyermek 2017. augusztus 14-én. A mentõk a gyermeket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba szállították, állapotáról a család kérésére nem ad tájékoztatást az egészségügyi intézmény. MTI Fotó: Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kizuhant vagy kiugrott egy férfi a nyolcadik emeletről a XVIII. kerületben. A ház, ahol az eset történt, még nem tartozik a Havanna-lakótelephez, de annak közelében található – adta hírül a Metropol

A férfin már nem lehetett segíteni, a helyszínen meghalt. A portál úgy tudja, a helyszínre érkeztek a rendőrök és a mentők is. 

Információik szerint az áldozat középkorú, és a környéken élők szerint szerelmi bánata volt. Munkatársuk a helyszínen van, amint több információ áll rendelkezésre, frissítjük a cikkünket. 

Ha krízishelyzetbe került és segítségre van szüksége, tárcsázza az ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot.
Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.