Kleptomán biciklitolvaj Kalocsán: rendőrségi kihallgatása után egyből új biciklit lopott

Kétszer is egymás után.

Forrás: Police.hu2024. 02. 15. 8:46
Bicikli Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idézésre érkezett a kalocsai rendőrségre február 5-én egy 24 éves miskei lakos. A nyomozók – lopás miatt – gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték – közölte a rendőrség.

A férfi gyalog érkezett ugyan, de csak pár utcát sétált, mivel az egyik kocsma előtt felfedezett egy lezáratlan, lila színű kerékpárt, amire felpattant és hazahajtott.

A könnyen szerzett járművet értékesítette egy falubeli asszonynak. A sértett bejelentette a rendőrségen a történteket, a térfigyelő kamerák pedig azonnal lebuktatták a nyomozók előtt a kihallgatásról már ismerős férfit. A tolvajt előkerítették, és február 12-én délután gyanúsítottként hallgatták ki a bicikli ellopása ügyében.

 

Nem tudott leállni a lopással

A férfi másodszorra is szabadon távozhatott, de miután elhagyta a rendőrséget, rövid gyaloglás után egy iskola elől elvitt egy lezáratlan, fekete kerékpárt. Az újabb bejelentés után a rendőrök már sejtették, hogy ki lehet az elkövető, és a gyanújuk beigazolódott. Február 13-án reggel a miskei fiatal lakását átkutatták, és megtalálták nála a fekete biciklit, amit a tulajdonosa visszakapott.

Az újabb gyanúsítottkénti kihallgatás után a bűnelkövetőt őrizetbe vették. Ügyét a napokban lezárják, és az iratokat bíróság elé állítás javaslatával adják át az ügyészségnek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.