Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Kubatov Gábor szerint Novák Katalin és Varga Judit is elmentek a falig, ha a magyar érdekek védelméről volt szó

Magyar Nemzet
2024.02.11. 16:52 2024.02.11. 17:00
Kubatov Gábor szerint Novák Katalin és Varga Judit is elmentek a falig, ha a magyar érdekek védelméről volt szó

„Az ember jellemét alapvetően nem egyetlen hibás döntés határozza meg, hanem sokkal inkább a felelősségvállalás, a cselekedeteivel való egyenes szembenézés” – írta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és pártigazgatója vasárnap délután a hivatalos közösségi oldalán

A pártigazgató arról írt a közösségi oldalán, hogy Novák Katalin és Varga Judit személyében olyan embereket ismert meg, akik a nemzet szolgálata iránt elkötelezettek, a munkájukban kemények és alázatosak. Úgy fogalmazott:

Mindketten képesek voltak elmenni a falig – a hazai és a nemzetközi politikában egyaránt –, ha a magyar érdekek védelméről volt szó. A tisztesség és becsület most arra sarkallta őket, hogy bocsánatot kérjenek a hibájukért, és lemondjanak a közéletben viselt tisztségeikről. Ez is azt bizonyítja, hogy a mi politikai közösségünkben, a nemzeti oldalon a tetteknek következményei vannak.

Kubatov Gábor szerint mindeközben a baloldalon még mindig az a Gyurcsány Ferenc fújja a passzátszelet, aki a saját állampolgáraira támadt 2006-ban.

Mi voltunk azok, akik az Országgyűlés elé terjesztettük Európa legszigorúbb gyermekvédelmi törvényét. Ezzel megakadályoztuk azt, hogy a baloldali genderaktivisták nyugati mintára érzékenyítsék gyermekeinket. A dollárbaloldal persze ezt sem támogatta, mert számukra fontosabb a brüsszeli elit szolgálata, mint a magyar gyerekek védelme.

A Fidesz alelnöke azzal zárta sorait:

Hiszem, hogy Novák Katalin és Varga Judit a hibáik ellenére is többet tettek a hazánkért és a magyar emberekért az elmúlt években, mint a teljes magyar baloldal a rendszerváltás utáni történelmünkben.

 

Borítókép: Kubatov Gábor (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.