Megnyugodhatnak a tatabányai nők, elfogták a szatírt + videó

Ez már nem az első bűne volt a férfinak.

Forrás: Kemma2024. 02. 19. 18:11
Szatír Tatabánya Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy port vert fel a közelmúltban, hogy egy szatír bukkant fel Tatabányán. A helyi törvényszék tájékoztatása szerint szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt a Tatabányai Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfinak a letartóztatását, aki Tatabányán rátámadt egy óvónőre február 9-én reggel. A kényszerintézkedésre azért volt szükség, mert fennáll a bűnismétlés veszélye, valamint megnehezítheti a bizonyítási eljárást. Dr. Horváth Sándor, a vármegyei főügyészség szóvivője elmondta, hogy a végzést az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője fellebbezést jelentett be – közölte a KEMMA.

A férfi egy tatabányai lakótelepen támadt rá az óvónőre és ököllel ütlegelte az arcát,

majd a vállánál meglökte, a földre taszította és szexuális erőszakot akart elkövetni. Ezek után a nőtől a pénze és a telefonja átadását követelte. Az asszony végül háromezer forintot adott át támadójának. Portált az eset után az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta, hogy a 40 év körüli nőt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Pár nappal később, a férfi ismét lecsapott. Február 16-án Tatabányán, a Mártírok útján szintén molesztált egy nőt. A férfi áldozata elfutott a helyszínről, és 

azonnal bejelentést tett a rendőrségen, részletes személyleírást adva.

Az előző esetet követően begyűjtött információkat kiegészítve az új adatokkal a nyomozás új lendületet vett. Még aznap, vagyis 16-án a tatabányai nyomozók elfogták a 25 éves helyi férfit. A gyanúsított lakásán tartott kutatás során a rendőrök megtalálták azt a hátizsákot is, ami a második támadáskor nála volt, és amiről az áldozata szintén leírást adott. 

A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök és a bíróság számára sem. Korábban négy alkalommal volt büntetve, legutóbb rablás kísérlete és más bűncselekmények miatt. 2023. szeptember 26-án szabadult a három év szabadságvesztésből – írja a portál.

Borítókép: A letartóztatott férfi (Fojrrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.