Szeretőjével együtt, alvás közben akarta megölni a férjét, végül közös gyermekük zavarta meg őket

Brutális részletek derültek ki az ügyben.

2024. 02. 14. 10:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádat emeltek azzal a nővel és társával szemben, akik 2023-ban alvás közben akarták megölni a nő férjét. A vádirat szerint a vádlottak között – megismerkedésük után rövidesen – szerelmi viszony alakult ki. A nő úgy hitte, hogy a férje nem egyezne bele a válásukba, ezért szeretőjével közösen úgy döntöttek, hogy megölik.

A Vas Vármegyei Főügyészség közlése szerint a mit sem sejtő férjet először meg akarták mérgezni, ezért a nő egy ismeretlen összetételű szert kevert legalább öt alkalommal a férje italába, ételébe, amitől azonban a sértettnek csupán gyomorpanaszai lettek. Mivel a mérgezési kísérlet kudarcba fulladt, új tervet találtak ki, álmában akartak végezni a férjjel.

A vád szerint 2023 márciusában egyik éjjel a szerető fóliát szorított a hálószobában alvó sértett arcára, amíg a nő lefogta a férfi lábait. A férj azonban felébredt, beleharapott a férfi kezébe. A szerető azonban nem hagyta ennyiben, ütni kezdte a sértett arcát, majd miután a földre estek, többször belerúgott és egy vázával is fejbe verte.

A segítségért kiabáló sértett száját a felesége befogta, akinek kezébe a férfi szintén beleharapott, ám a zajra felébred a közös gyermekük, és megjelent a hálószobában. A nő viszont gyorsan kirángatta onnan, és bezárta a szobájába, hogy ne tudjon segítséget nyújtani az apjának. 

A férj kitartott és még volt annyi lélekjelenléte, hogy felajánlja, ha befejezik a bántalmazást, beleegyezik a válásba, és nem tesz feljelentést. A feleség és annak szeretője elfogadta az ajánlatot és eltüntetve a nyomokat kitakarították a szobát, kimosták az ágyneműt és a függönyöket is. A bántalmazott férfi nyolc napon túl – több hét, illetve hónap alatt – gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Vas Vármegyei Főügyészség a vádlottakkal szemben határozott ideig tartó fegyházbüntetés kiszabását és a közügyek gyakorlásától eltiltásukat indítványozta. A szeretők sorsáról a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.