A Momentum is kiakadt Gyurcsányék ízléstelen plakátkampányán + videó

A DK ezúttal is elvetette a sulykot.

2024. 03. 02. 21:07
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2019. június 19. Gyurcsány Ferenc, a DK vezérszónoka, a párt elnöke felszólalás közben a jövõ évi költségvetés általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. június 19-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Momentum elnöke elhatárolódott a DK új plakátkampányától, és felszólította az ellenzéki szereplőket, hogy elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le – írta meg a Mandiner.

Az egész országban plakátkampányt indított a Demokratikus Koalíció. Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán azt írta:

Megmutatjuk a Fidesz valódi arcát!

Az óriásplakátokon Orbán Viktor miniszterelnök portréja mellett ez a felirat látható: „Isten? Haza? Pedofília!” A hirdetmények március 1-jétől egy hónapig lesznek kitéve minden vármegyében.

Forrás: Hír Tv

 

Felháborodást váltott ki

„Maradjanak emberek” – írta Donáth Anna, aki szerint az elmúlt tizenöt év legsúlyosabb botrányában vagyunk, ez szerinte egy erkölcsi Csernobil.

„Világosan kiderült, hogy a rendszer velejéig romlott. De felháborodásunkban nem süllyedhetünk le ugyanerre a szintre. Nem gondolom különbnek a pedofilokat felmentőket, legyen az igazgatóhelyettes, miniszter vagy püspök, mint a tényleges elkövetőket” – fogalmazott a Momentum vezetője. Szavai szerint „az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból”.

A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan

– tette hozzá Donáth Anna.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője felháborítónak nevezte a DK akcióját, és szomorúnak tartja, hogy ilyen politikusok még a parlamentben vannak – számolt be a Hír TV.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.