Egyre mélyebbre süllyed Újbuda vezetése a gazdagréti pedofilbotrányban

Adathordozókat foglalt le a rendőrség az önkormányzatnál tartott házkutatás során.

2024. 03. 07. 15:57
Sad,Child,Suffering,From,Depression,Sitting,Alone,In,Corridor,Feeling
2263300709 Fotó: Bricolage Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Adathordozókat, számítógépeket és elektronikus eszközöket is lefoglalt a rendőrség az újbudai önkormányzatnál tartott házkutatás során. Szabó László, a kerület kormánypárti önkormányzati képviselője lapunknak elmondta, 

a házkutatás során átkutatták a volt humánszolgálati igazgató, a pedofil bűnelkövető nevelőanyjának az irodáját is 

A rendőrség az újbudai pedofilbotrány ügyében ma a délutáni órákban tartott házkutatástaz újbudai önkormányzatnál. Amint arról már a lapunk is beszámolt, az újbudai önkormányzat a Facebook-oldalán tette közzé a hírt, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság ezekben a pillanatokban tart házkutatást Újbuda önkormányzatánál. 

A nyomozás azt hivatott kideríteni, érkeztek-e be olyan panaszlevelek, amelyek a Gazdagréti Szivárvány Óvoda egyik volt alkalmazottjával szemben zajló jelenlegi eljáráshoz köthetők

– írta az önkormányzat a Facebook-bejegyzésében, amelyben leírták, a folyamat részeként a rendőrség számítógépeket és adathordozókat foglalt le. 

Újbuda önkormányzata saját bevallása szerint mindenben együttműködik a nyomozó hatóságokkal.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.