Harminc méter magasból taszította a mélybe az élettársát a győri férfi + videó

Azonnal szörnyethalt.

Forrás: Tények2024. 03. 21. 13:12
null
Budapest, 2017. augusztus 14. Rendõrök helyszínelnek a miskolci Áfonyás úton egy panelháznál, amelynek egyik ötödik emeleti ablakából kiesett egy hat év körüli gyermek 2017. augusztus 14-én. A mentõk a gyermeket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba szállították, állapotáról a család kérésére nem ad tájékoztatást az egészségügyi intézmény. MTI Fotó: Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harmincméteres magasságból, egy panelház legfelső emeletéről lökte a mélybe az élettársát egy férfi Győrben tavaly márciusban, feltehetően azután, hogy összevesztek – írja a Tények

A 26 éves nő szörnyethalt, két kisgyermek maradt utána félárván. A rendőrség gyilkosság miatt nyomoz, a gyanúsított ellen pedig hamarosan vádat emelhetnek.

A férfit azonnal letartóztatták, de ő tagadta a gyilkosságot, és azt állította, hogy a barátnője önszántából ugrott ki az ablakon. Ezzel szemben a Tények úgy tudja, hogy a férfi és a nő sokat veszekedett egymással máskor is, és a végzetes napon is ez történhetett, ezt követően eshetett ki az ablakon a 26 éves nő.

Amennyiben a gyanúsított férfit bűnösnek találják, akár 15 év börtönbüntetést is kaphat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.