Karácsony megint menekül, most a sajtósának kellett megmentenie + videó

Videón, ahogy a főpolgármester ismét elbújik az újságírói kérdések elől.

Forrás: Origo2024. 03. 20. 14:25
KARÁCSONY Gergely Budapest, 2024. február 25.
Karácsony Gergely fõpolgármester beszédet mond a közvetlen köztársaságielnök-választásért rendezett demonstráción az Országház elõtti Kossuth Lajos téren 2024. február 25-én. A tüntetést a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek szervezte.
MTI/Illyés Tibor
Karácsony Gergely Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egészen meghökkentően gyáva menekülést mutatott be Karácsony Gergely, amikor telefonnal a fülén kijött az ATV épületéből csütörtök este – írja az Origó. A videóban látható, ahogy a főpolgármestert egy biztonsági ember kíséri, valamint egy nő, aki Karácsony Gergely sajtósának nevezte magát. A sajtós, miután észrevette, hogy felvétel készül, megpróbálta elállni a képet és – miután belépett a kamera elé – közölte, hogy azért nem adhatják le a főpolgármester menekülését, mert ő is rajta lenne, ő pedig nem közszereplő.

A Videót ITT tudják megtekinteni.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.