Kasztráltatná a pedofilokat az országgyűlési képviselő

Az országgyűlési képviselő megdöbbentő részleteket osztott meg a nyilvánossággal az újbudai pedofilbotrány kapcsán.

2024. 03. 03. 12:29
Sad,Child,Suffering,From,Depression,Sitting,Alone,In,Corridor,Feeling
2263300709 Fotó: Bricolage Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újbuda óvodáiért felelős humánszolgálati igazgatójának, Györffyné Molnár Ilonának a fia az a pedofil bűnelkövető, aki kisgyermekekkel fajtalankodott egy gazdagréti óvodában Novák Előd, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője szerint. 

Egyes vélemények szerint ezen személyes kapcsolat miatt nem mertek fellépni a pedofil ellen 

– állította a képviselő, majd kiemelte, az óvodákért felelős humánszolgálati igazgató bár nyugdíjba ment, de visszafoglalkoztatja őt megbízási szerződéssel az önkormányzat, így Györffyné továbbra is a kerületi nomenklatúra része. 

Újbuda Önkormányzata saját bevallása, és közleménye szerint,  február 23-án értesült erről a pedofilbotrányról, mégis több mint egy hétig hallgattak az ügyben, megpróbálták eltussolni azt, csak a hírek megjelenése után adtak ki közleményt, de abban sem említették egyetlen szóval sem, hogy az elkövető homoszexuális volt 

– emelte ki a Mi Hazánk képviselője, aki a sajtótájékoztató során többször is kijelentette, hogy véleménye szerint a pedofília és a homoszexualitás között kapcsolat van, majd lemondásra szólította fel Újbuda nyíltan homoszexuális alpolgármesterét, aki állítása szerint megpróbálta eltussolni az óvodában történteket. 

A politikus emellett kifejtette, számos törvényjavaslatot fog benyújtani az elkövetkezendő időszakban. Ennek részeként a nemzetközi jogi példákhoz hasonlóan Novák kezdeményezni fogja az elítélt pedofil bűnelkövetők kémiai kasztrálását lehetővé tevő jogszabályok megalkotását. 

A sajtótájékoztató során a képviselő mindezek mellett felszólította a kormánypártokat, hogy fogadjanak el olyan törvényjavaslatokat, amelyek egyrészről megtiltanák a szivárványos zászló kitűzését a középületekre, illetve betiltanák a Novák Előd által deviánsnak ítélt pride felvonulásokat. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.