Menczer Tamás: Tévedtem Magyar Péterrel kapcsolatban + videó

Az államtitkár szerint az összes Péter lufi a baloldalon.

2024. 03. 19. 16:34
magyar péter Forrás: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azt gondoltam, hogy derék ellenfeleink most találtak a Márki-Zay úrhoz hasonló futóbolondnál eggyel képzettebb, jobb képességű kollégát, és be kell vallanom, hogy nem is tévedhettem volna nagyobbat – mondta Magyar Péterről a külügyi államtitkár. Menczer Tamás közösségi oldalán korábban már megjegyezte: 

a baloldalon az összes Péter lufi, Márki-Zay, Jakab, Magyar…

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, egy ismert baloldali politikai elemző vészjósló forgatókönyvet vázolt fel Magyar Péter botránya után:

Ha volt családon belüli erőszak, akkor azzal Magyar Péter mozgalmának vége is van.

Somogyi Zoltán a Frisshírek.hu podcastjában azt mondta: hamar fejre állhat Magyar Péter szervezkedése, hiszen egyre több ellenzéki szereplő is nekiment már az új pártnak, miután rájöttek, hogy rájuk is kifejezetten veszélyes lehet egy újabb baloldali messiás feltűnése.

Somogyi szerint is tisztázandó a dolog, Magyar azonban számíthatott rá. Mint mondta, ez a legerősebb támadás Varga Judit volt férjével szemben, és nagyon nem mindegy, hogy ebből a konfliktusból hogy jön ki. – Ha hazudoznak vele kapcsolatban, az felerősíti azt a nézetet, hogy Magyar Péter veszélyes – vélekedett Somogyi.

A műsor felvételekor még nem volt ismert az a rendőrségi jelentés, amit azóta a HVG publikált. Ebben részletesen leírnak egy veszekedést, amely Magyar Péter ordibálásáig fajult, és a minisztert nem engedte ki a közös lakásukból. Magyar Péter a rendőrségi jelentés szerint már akkor, 2020-ban is azzal fenyegette miniszter feleségét, hogy megbánja, amit tett, és bosszúból az egész kormányt is meg fogja buktatni.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.