Rangos díjat kapott kollégánk

Az Aranytoll-díjat három kategóriában osztották ki.

Forrás: Világgazdaság2024. 03. 11. 17:26
Jakubász Tamás és Vágujhelyi Ferenc, a NAV elnöke Forrás: Világgazdaság
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajtódíjat osztott ki hétfőn a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – hívta fel a figyelmet a Világgazdaság. Hozzátették: Az idén első alkalommal átadott Aranytoll-díjjal a szervezet három kategóriában kívánja jutalmazni azokat az újságírókat, médiaszereplőket, akik munkájukkal részt vesznek az állampolgárok adózással kapcsolatos minőségi tájékoztatásában.

Aranytoll-díjat vehetett át Jakubász Tamás, a Mediaworks főszerkesztő-helyettese, a Hír TV szerkesztősége, valamint a Szecso fantázianéven dolgozó youtuber, Szécsényi András is.

– emelték ki.

A díjátadón a NAV elnöke, Vágujhelyi Ferenc a hatóság és a sajtó kapcsolatáról beszélt. Úgy fogalmazott: érthető, hogy egyes vállalkozások adó- és más ügyei fokozottan érdeklik a közvéleményt, adatokat azonban a NAV csak a titokügyi jogszabályok betartása mellett adhat ki. Az elnök arra is utalt, a hatóság politizálhat, hiszen az adópolitika alakításában jelentős szerep juthat a számára. Pártpolitizálásról viszont nem lehet szó – hívta fel a figyelmet Vágujhelyi Ferenc, aki hasonlóan fogalmazott a Magyar Nemzetnek nemrégiben adott interjújában.

Borítókép: Jakubász Tamás és Vágujhelyi Ferenc, a NAV elnöke (Fotó: Világgazdaság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.