Szentkirályi Alexandra: Beindult a kampány, Karácsonyt hirtelen elkezdték érdekelni a sportesemények

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony bolondnak nézi a budapestieket.

2024. 03. 30. 10:56
SZENTKIRÁLYI Alexandra
Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hirtelen fontosak lettek a sportversenyek a főpolgármesternek? – tette fel a kérdést közösségi oldalára feltöltött videójában Szentkirályi Alexandra. A Fidesz főpolgármester-jelöltje emlékeztetett:  Karácsony Gergely eddig lépten-nyomon támadta a Budapestre érkező nagy sporteseményeket. 

Jól emlékszünk, amikor az atlétikai vb-t akarta bojkottálni és arra is, hogy 2021-ben még arra sem méltatta a Tour de Hongrie-t, hogy főpolgármesterként átadja a díjat a győztesnek

– idézte fel a városvezető méltatlan viselkedését.

A főpolgármester most kampányfokozatba kapcsolt, és hirtelen úgy gondolja, hogy öregbítik a város hírnevét a sportesemények. – Karácsony Gergely bolondnak vagy feledékenynek nézi a budapestieket? Nem is tudom, melyik rosszabb – mondta Szentkirályi, majd rámutatott: „Budapesten változás kell!”

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.