Újabb részletek derültek ki a mátészalkai tanár ügyében, akit szexuális bűncselekménnyel vádolnak

A tizenhét éves lány beleszerethetett a tanárába.

Forrás: Tények2024. 03. 11. 10:03
Forrás: Tények
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy a Magyar Nemzet már beszámolt róla, szexuális visszaélés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy Mátészalkán történt molesztálási ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Kiderültek a botrány részletei is, a férfi családja elköltözik a városból

A Tények értesülései szerint a 17 éves lány beleszeretett a tanárába, és le is feküdtek egymással. A tanuló családjának tűnt fel, hogy a lány viselkedése megváltozott, zárkózottá vált, a telefonjában pedig szerelmes verseket találtak a magyar–testnevelés szakos tanártól, aki egyébként elismert költő.

Úgy tudni, a tanár felesége is a gimnáziumban dolgozik. A gyanúba került pedagógus jogviszonyát március elsején rendkívüli felmentéssel megszüntették. A botrány miatt a felesége a lányukkal elköltözik a városból – értesült róla a Tények.

 

Borítókép: Az iskola, ahol a férfi tanított (Forrás: Tények)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.