Vitézy Dávid azt ígéri, ha nyer, akkor eltávolítják a forgalmat akadályozó karókat

Tarlós István szerint bár ígéretesen hangzik Vitézy városvezetési törekvése, de a jelenlegi kerettel szerinte ez nem valósítható meg.

Forrás: HÍRTV2024. 03. 22. 17:04
Fotó: HÍRTV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vitézy Dávid eltávolítaná a fővárosiak által csak „gerikarónak” hívott, a forgalmat akadályozó gumioszlopokat, amennyiben megnyerné a főpolgármester-választást – jelentette be a főpolgármester-jelölt a Hír TV Napi aktuális című műsorában.

Tarlós István korábbi városvezető szerint bár ígéretesen hangzik Vitézy városvezetési törekvése, de a jelenlegi kerettel szerinte ez nem valósítható meg.

Vitézy Dávid nem tartja sem biztonságosnak, sem pedig ésszerűnek a kerékpár sávok mellé kihelyezett karókat. Bár hangsúlyozta: fontos számára a kerékpárosok védelme.

A főpolgármester-jelölt városfejlesztésre tett ígéretei jól hangzanak, de a város anyagi helyzete, és a kompetencia hiánya miatt megvalósíthatatlan – erről már a korábbi főpolgármester beszélt, aki egykor nemcsak Vitézy Dávid, de a Fidesz főpolgármester-jelöltjének, Szentkirályi Alexandrának is a felettese volt.

Tarlós István ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy

Karácsony Gergely, tehát a baloldali városvezetés nem vált be.

Hozzátette: az sem kérdés, hogy Szentkirályi Alexandrát tartja alkalmasnak a főpolgármesteri pozícióra, Vitézy Dáviddal szemben.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.