„A bántalmazó Magyar Péternek nincs helye a politikában” – Az utca emberét kérdeztük + videó

Budapesten kérdezte az embereket a Magyar Nemzet arról, hogy mit gondolnak a politikai babérokra törő Magyar Péter hangfelvételéről és korábbi házasságáról. Varga Judit volt igazságügyi miniszter arról beszélt egy interjúban, hogy fenyegetésben és bántalmazó kapcsolatban élt.

2024. 04. 02. 14:29
Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Amit gondolok, az nem bírja a nyomdafestéket. Az, hogy Magyar Péter ennyire kétszínű legyen és közben lázítja a népet, nem fér bele” –  ezt Mondta a Magyar Nemzetnek az a férfi, aki szerint szánalmas, hogy a volt férj rögzítette családi beszélgetésüket, majd azt egy megfelelő pillanatban nyilvánosságra hozta. Magyar egyébként az ominózus magánbeszélgetést konyhájukban készíthette Varga Judit szerint. 

A politikai pályára lépő Magyar Péter a Völner–Schadl-üggyel kapcsolatban beszéltette otthon a feleségét, nagyjából egy éve. Magyar a kormányzatra nézve terhelő információkat akart volna kiszedni akkori feleségéből, aki nem tudott arról, hogy felvétel készül.

Stábunknak nyilatkozott egy olyan férfi is, aki bevallotta, hogy az ügyben Magyar Péter oldalán áll, ugyanakkor szerinte sem fér bele az, hogy a legszorosabb családtaggal, a házastárssal így bánjon valaki.

Olyan is volt, aki arról beszélt, hogy elítéli Magyar Pétert, és sajnálja, hogy egy ilyen  visszhangot keltő ügy megtörténhet Magyarországon.

Akik a politika közelében mozognak, azok közül sokan a saját érdekeiket helyezik előnybe és onnantól kezdve bárkin átkönyökölnek

– utalt Magyar Péterre egy idősebb férfi.

A nyilvánosságra került hangfelvétel után Varga Judit közel kétórás interjút adott Hajdú Péternek. A volt igazságügyi miniszter feltárta házasságuk mélypontjait is. Kifejtette, hogy fenyegetésben, megfélemlítésben kellett élnie. Volt, hogy édesanyjáék ágyába kellett befeküdnie, mert volt férje egy kést vett elő, és azzal sétálgatott otthon.

Mindezt többen hihetőnek tartják, figyelembe véve a többi médium híradásait is. Volt, aki azt mondta, hogy Magyar Péter jellemtelen. 

Sőt egy másik férfi szerint egy olyan embernek, aki megfélemlíti a feleségét, nincs helye a magyar politikában, és a közélet minden területéről távoznia kellene.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.