Békére szólít fel Németh Szilárd

Az országgyűlési képviselő szerint a júniusi választásnak hatalmas tétje van.

2024. 04. 30. 16:16
Borítókép: Németh Szilárd (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Borítókép: Németh Szilárd (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Június 9-én létfontosságú önkormányzati és európai parlamenti választás lesz. Hatalmas a tét, béke vagy háború – mondta a Fidesz közösségi oldalára feltett videójában Németh Szilárd, aki Borbély Ádám zuglói polgármesterjelölttel standolt az Örs vezér terén.

– Azért jöttünk ma itt össze Borbély Ádám képviselőtársammal, polgármesterjelölt úrral, hogy mi is hitet tegyünk a béke mellett, és arra kérjük az itt áthaladó budapestieket, hogy ők is támogassák az azonnali tűzszünetet és az orosz–ukrán békekötést. Ezekben a háborús időkben is a magyarok csak a Fidesz–KDNP-re számíthatnak

– jelentette ki a politikus, majd hozzátette: a kormány számára Magyarország békéje, a magyar emberek biztonsága az első, ezért június 9-én a választáson is olyan embereket, olyan képviselőket kell küldenünk, akik Brüsszelben a békét védik, és kiállnak a magyar érdekek mellett.

– Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz

– hangsúlyozta Németh Szilárd.

 

Borítókép: Németh Szilárd (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.