A híresztelésekkel szemben nincs ellentét a KDNP és a Fidesz között Dunaújvárosban

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) cáfolja, hogy Dunaújvárosban feszültség alakult volna ki a Fidesz és a KDNP között – közölte Nyikos László, a kisebbik kormánypárt Fejér Vármegyei elnöke pénteken az MTI-vel.

Forrás: MTI2024. 04. 12. 22:44
Dunaújvárosban az Intercisa Múzeum épülete a Városháza tér 4-ben. Előtte, a város főterén modern szökőkút frissíti a levegőt és nyújt változó látványt a sétálóknak. (Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tájékoztatása szerint a pártszövetség közös jelölteket állít Dunaújvárosban. A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben a Fejér vármegyei településen a június 9-i önkormányzati választásra történő jelöltek állítása során nem alakult ki ellentét a Fidesz és a KDNP között – fogalmazott a politikus, hozzátéve: a kereszténydemokraták az összetartásban hisznek, nem pedig a széthúzásban.

Dr. Mészáros Lajos, Dunaújváros és térsége országgyűlési képviselője, jobbra pedig Magyar András, a Fidesz-KDNP dunaújvárosi polgármesterjelöltje (FORRÁS: DUOL)

– Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a dunaújvárosi embereknek ne kelljen újabb öt évig a baloldal semmittevését és szeretett városuk hanyatlását végignézniük

– írta. Sajnálatosnak nevezte, hogy a KDNP dunaújvárosi csoportja jelenlegi vezetőjének magánvéleményét a baloldali sajtó úgy próbálta beállítani, mintha az a KDNP álláspontja volna.

Nyikos László rögzítette:

a párt dunaújvárosi polgármesterjelöltje Magyar András, a KDNP álláspontja szerint ugyanis ő a legjobb választás Dunaújváros és a Dunaújvárosban élők számára. Ő az a személy, aki végre valódi fejlődést tud hozni a városnak az elkövetkező években

– fűzte hozzá.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.