Fekete hétvége: meghalt három motoros, egy negyedik életéért még küzdenek

Az egyik balesetben egy szerelmespár vesztette életétet.

Forrás: Sonline2024. 04. 29. 7:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap délután Csesznek közelében a 82-es főúton karambolozott egy autóval a motoros – írta a Somogy vármegyei hírportál.

A motoros a szembesávba sodródott át, majd olyan hatalmas erővel csapódott frontálisan a kocsinak, hogy a motor kigyulladt. A balesetről a Zirci Önkormányzati Tűzoltóság is beszámolt, a helyszínen készült fotókat is közzétettek. A mentők sokáig küzdöttek a negyven év körüli férfi életéért, azonban már nem tudták megmenteni. A zirci tűzoltók felvételén látszik, alig maradt valami a motorból, annyira szétégett.

 

Több halálos motorbaleset is történt szombaton

Szombaton Baranya vármegyében fiatalok haltak meg, egy szerelmespár vesztette életét borzalmas körülmények között. Komló közelében történt a karambol. 

A páros Tolnáról ment Pécs felé, amikor egy kanyargós útszakaszon a motort vezető 26 éves férfi előzésbe kezdett, de nem vette észre a szemből érkező kocsit, majd az ütközés következtében ő és utasa is szörnyethaltak.

A nő a szemből érkező kocsi alá esett be, úgy kellett leemelni róla a roncsot. Tolnán sokan ismerték őket, sokkolta a helyieket a tragédia, a rokonok pedig az interneten búcsúztak tőlük – emelte ki a Sonline.

Szintén szombaton, Sirok és Egerbakta között kisodródott és a szalagkorlátnak ütközött egy motoros. Az 56 éves férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba – írta az Agria Tv.

 

Borítókép: Motorbaleset (Forrás: Facebook/Zirci Önkormányzati Tűzoltóság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.