Gyurcsány embereivel van tele a Városháza

Draskovics Tibor a BKK élén kapott pozíciót.

2024. 04. 15. 8:14
Budapest, 2015. március 12.
Draskovics Tibor volt pénzügyminiszter beszél az Áldás vagy átok? A magyarországi gazdasági és pénzügyi stabilizáció 20. évfordulója címû, a Szabadság és Reform Intézet Alapítvány által szervezett konferencián Budapesten, a Benczúr Hotelben 2015. március 12-én.
MTI Fotó: Soós Lajos
Fotó: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mártha Imre után újabb Gyurcsány Ferenchez köthető személyt mutatott be Szentkirályi Alexandra. A kormánypártok főpolgármester-jelöltje most

Draskovics Tibor aktáját nyitotta fel, aki „Gyurcsány egyik régi barátja”.

– Aki átélte a 2008-as világválságot és a Gyurcsány-banda ámokfutását, annak nem kell bemutatni Draskovics Tibort, aki a Gyurcsány-kormány pénzügy-, majd igazságügy- és rendészeti minisztere volt, majd a Bajnai-kormányba is átmentették miniszterként – idézte fel Szentkirályi Alexandra, aki szerint Draskovics hiába felelt tevékenyen azért, hogy Magyarország a csőd szélére került,

miután Karácsony megkaparintotta a Városházát, kinevezte Gyurcsány régi emberét a BKK igazgatósági elnöki pozíciójába.

Ezzel komoly és bizalmi pozícióba került a derék Gyurcsány-káder.

– Ez a pofátlan húzás is csak azt mutatja, hogy Karácsony nem ura a fővárosnak, az igazi főnök Gyurcsány, és ő mozgatja a szálakat – hangsúlyozta a kormánypártok jelöltje.

Borítókép: Draskovics Tibor (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.