Hihetetlen! Áprilisi havas képek érkeztek Szentendréről

Még a mai dátumot is sikerült belerajzolni a fehérségbe!

Forrás: METROPOL2024. 04. 09. 18:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A meteorológia már korábban jelezte előrejelzésében, hogy jelentősen bezuhan a hőmérséklet, igaz, havazást azonban nem említettek. Márpedig aki kedden vagy az elmúlt napokban Szentendrén járt, az bizony havas Fő térrel találkozhatott!

Akadt olyan is, aki kedd reggel az ujjával bele is írta a friss dátumot a fehérségbe!

Sok hűhó, akarom mondani műhó semmiért ma reggel… (Filmforgatás volt Szentendrén hétvégén)

– írta Facebook-bejegyzésében Harmath Anna Beáta, aki egy sor képet készített a megdöbbentően élethű havas környékről.

A Metropol értesülései szerint a várhatóan 2025-ben mozikba kerülő Ballerina című akciómozit forgatják Magyarországon, így Szentendrén, melyet a film adott jelenete kedvéért alakítottak át télivé.

A filmet egyébként az a Len Wiseman rendezi, aki nem először forgat Magyarországon: az Underworld című alkotásában több átalakított budapesti helyszín is feltűnik, akárcsak a szintén általa dirigált, Bruce Willisszel készült Die Hard 4.0 – Legdrágább az életedben.

Borítókép forrása: Metropol

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.