Karácsonynak sajátos értelmezése van a tisztaságról

Szentkirályi Alexandra újabb Kamuméterrel jelentkezett.

2024. 04. 27. 7:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán újabb Kamuméterrel jelentkezett, amely napról napra sorra veszi Karácsony Gergely főpolgármester be nem tartott ígéreteit.

Minden térnek és utcának tisztának és rendezettnek kell lennie!

– olvasható a bejegyzésben.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje arra utalt, amikor a Karácsony Gergely-féle városvezetés közel kétmilliárd forinttal csökkentette az FKF büdzséjét, ami miatt háromezer zöld kukát szereltek le. A fővárosi Fidesz által is erősen bírált döntés meghozatala előtt Karácsonyék nem egyeztettek a budapestiekkel. A döntés a köztisztaság romlásához vezetett fővárosszerte.

– Főpolgármester úréknak sajátos értelmezése van a tisztaságról. Kezdésnek azért javasolnám, hogy az a leszerelt 3000 kuka ne a raktárban, hanem a budapesti utcákon álljon – írta a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

Borítókép: Karácsony Gergely (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.