Hatalmas tűz ütött ki Rákosrendezőn

Vasúti talpfák gyulladtak meg Budapest XIV. kerületében, Rákosrendező állomás Teleki Blanka utca felőli oldalán – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A Mávinform tájékoztatása szerint Rákosrendezőn nem közlekednek a vonatok.

2024. 04. 09. 0:29
Rákospalotai tűz
Fotó: Ripost/Olvasói fotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy száz méter hosszú, öt méter magas talpfarakás egy része gyulladt meg. A nagy erőkkel kivonuló fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral megkezdték az oltást.

A Budapest–Vác–Szob, a Budapest–Veresegyház–Vác és a Budapest–Esztergom vonalon jelentős késésekkel kell számolniuk az esti vonatokkal utazóknak.

Az esztergomi vonalon a vonatok Angyalföldig közlekednek és onnan is indulnak Esztergom felé. A szobi vonalon a vonatok csak Rákospalota–Újpestig közlekednek és onnan indulnak Vác, Szob, illetve Veresegyház, Vác felé.

A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják az M3-as metrón és a 14-es villamoson Rákospalota–Újpest–Angyalföld–Lehel tér–Nyugati pályaudvar közötti szakaszon – közölte a Mávinform.

Borítókép: Tűz Rákosrendezőn (Fotó: Ripost/Olvasói fotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.