Sokkolóval kellett leállítani a férfit, aki az esztergomi kórházban támadt rá az orvosokra

Kidobott két széket az ablakon és kitépett a falból egy radiátort is.

Forrás: Police2024. 04. 09. 15:40
rendőrautó
illusztráció Fotó: Pexels Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Törni-zúzni kezdett egy 24 éves férfi április 6-án késő este az esztergomi kórházban, miután egyik közeli családtagjának állapotáról rossz hírt kapott – adta hírül a rendőrségi portál.

O. Róbert ütni és rángatni kezdte a folyosón lévő ajtót és felborított egy szekrényt, de kidobott két széket az ablakon és kitépett a falból egy radiátort is. 

Az őrjöngő férfi dühe ezután a kórházi személyzet ellen fordult.

Először egy ápolóra és egy betegszállítóra támadt rá. Ekkor egy orvos sietett kollégái segítségére, de az elkövető őt és az időközben a helyszínre érkező biztonsági őrt is többször megütötte. 

A bántalmazott emberek közül ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

A 24 éves férfi tombolásának az Esztergomi Rendőrkapitányság egyenruhásai vetettek véget és kénytelenek voltak sokkolót, testi kényszert és bilincset is alkalmazni. A férfit a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását. 

Ellene rongálás vétség, súlyos testi sértés bűntette és annak kísérlete, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.