Füstölt a pilótafülke, Budapesten hajtott végre kényszerleszállást egy Romániába tartó utasszállító

Volt egy kis helyzet.

Forrás: Világgazdaság2024. 04. 09. 14:25
Menetrend, MÁV, repülőtér, Ferihegy, járat,
illusztráció Fotó: Pexels Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyjából 20-30 perccel a vészhelyzet bejelentése után szállt le a Liszt Ferenc-repülőtéren az Air France Bukarestbe tartó repülőgépe, amely még mindig Budapesten van – adta hírül a Világgazdaság a G4Media cikke alapján. 

Az utasszállítónak hétfőn éjfélkor kellett volna leszállnia Bukarestben, de ehelyett a magyar fővárosban landolt, miután a pilótfülkében füstöt észleltek. 

A beszámoló szerint a leszállás után a pilóták elmondták az utasoknak, hogy hol vannak, és hogy egy nem beazonosított műszaki probléma miatt hajottak végre kényszerleszállást. Utóbb kiderült, füstöt észleltek a pilótafülkében. A járművet tűzoltók vizsgálják.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.