Szegedre látogat a Zöld Életre Valók roadshow

Az országjáráson ingyenes programokkal várják a nagyközönséget.

Forrás: Humda.com2024. 04. 16. 14:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Április 18. és 21. között Szegedre látogat a Zöld Életre Valók komplex e-mobilitási roadshow – közölte honlapján a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. A roadshow célja, 

a fenntartható és környezetbarát energiát a mindennapi élet részévé tegye és előmozdítsa a zöld átállást, hiszen a zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt.

A Szeged Pláza parkolójában csütörtöktől vasárnapig várják a szervezők az érdeklődőket óvodás kortól egészen az idős korosztályig. A roadshow küldetése az ismeretterjesztés a hidrogéntechnológiáról, az energiatárolásról és az elektromos járművekről, azok előnyeiről, működéséről, illetve környezeti vonatkozásairól. 

A HUMDA kommunikációs vezetője szerint a technológiai bemutatók mellett az érdeklődők gokartszlalomban tehetik próbára tudásukat, a Road Safety parkban a közlekedésbiztonsággal ismerkedhet meg az egész családdal, illetve elektromos busz és e-autó kiállítás is várja a látogatókat, valamint az e-rollereket is ki lehet próbálni. 

Egy VR-szemüvegen számos, a zöld mobilitáshoz kapcsolódó virtuális „kiállítást” lehet megnézni, az érdeklődők pedig egy interaktív falon találhatnak meg minden lényeges információt a korszerű technológiákról 

– emelte ki Lázár László.

A rendezvénysorozatba bekapcsolódik a HUMDA Zöld Életre Valók teljes médiamixet lefedő kommunikációs kampánya is, amely során április végéig napi rendszerességgel oktatnak a fenntarthatóságról, a környezettudatosságról, a hidrogéntechnológiáról és a jövő közlekedésével kapcsolatos kérdésekről.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: humda.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.