„A nemzeti függetlenségért kell munkálkodnunk”

Lázár János a szuverenitás fontosságát hangsúlyozta.

2024. 05. 13. 9:19
Lázár János és Ughy Attila utcafórum 20240510 budapest XVIII ker lakossagi forum szaniszlo lazar ughy attla lakossagi forum a vasut villamos aglomeracios kozlekedesrol havran zoltan magyar nemzet
Lázár János Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az az ország, amely hagyja, hogy mások döntsenek róla, előbb-utóbb el fog tűnni a térképről” – olvasható a Fidesz legfrissebb bejegyzésében. A nagyobbik kormánypárt Lázár Jánost idézve azt írta,

„minden területen a nemzeti függetlenségért kell munkálkodnunk”.

Az építési és közlekedési miniszter a Demokratának adott interjújában azt mondta, a többségnek pártolnia kell, hogy a szuverenitás legyen minden magyar politikusnak a hitvallása, hogy erre esküdjön és ezt képviselje. 

Ahhoz, hogy a XXI. századot megnyerjék a magyarok, mind egyet kell értenünk a szuverenitás fontosságában, és minden területen a nemzeti függetlenségért kell munkálkodnunk.

„Ha ezt az ország többsége elfogadja, akkor sikeres ország leszünk, ha pedig a többség feladja, akkor feloldódunk és eltűnünk” – hangsúlyozta Lázár János.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.