Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Biciklitolvajt üldöztek, fegyvereket találtak

A nyomozók a pátkai férfit pénzmosás, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják.

Forrás: police.hu2024. 05. 30. 11:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A székesfehérvári nyomozók birtokába olyan információk jutottak, miszerint egy korábban kerékpárok és rollerek lopása miatt őrizetbe vett gyanúsítottnak segítője akadt egy pátkai férfi személyében. A férfi lakhelyén ezért a rendőrség házkutatást tartott, a rendőrök négy kerékpárt találtak, az egyiket sikerült azonosítani: Székesfehérvárról, egy Jancsár úti társasház alagsorából vitték el áprilisban, de a gyanú szerint a többi, a helyszínen talált bicikli is lopott volt. 

A rendőrség ezenkívül hangtompítós puskát, vadászpuskát, maroklőfegyvert, lőszereket és kábítószergyanús fehér anyagot foglalt le.

Utóbbi vizsgálatára a hatóságok szakértőt rendeltek ki. A nyomozók a pátkai férfit pénzmosás, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják és őrizetbe vették.

Borítókép: Kép a helyszínről (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.