Egyre kevesebben kíváncsiak Magyar Péterre

Csak lézengenek az érdeklődők a baloldali politikus vidéki rendezvényein.

2024. 05. 13. 21:01
MAGYAR Péter
A Tisza párt anyák napi nagygyűlése Debrecenben Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter által nem is annyira titkolt módon, egy komoly szakmai stáb dolgozik azon, hogy a Tisza Párt alelnöke mindig a legjobb arcát mutatva, népes tábor előtt, lelkesítő szónoklatokat tartva jelenjen meg közösségi oldalán – írta meg a Mandiner. Mint jelezték, a baloldali listavezető, Magyar Péter hivatalos Facebook-oldalán közzétett képei és videói azonban csak az érem egyik oldalát mutatják, a szerkesztőségünkhöz beküldött olvasói felvételek egy egészen másik igazságról tanúskodnak.

Magyar Hévízen, Zalaszentgróton és Zalakaroson megtartott nyilvános fórumai igencsak besültek, a képek tanúsága szerint szinte csak lézengtek az érdeklődők az eseményeken, de Zalaegerszegen sem voltak sokan, derül ki egyébként a baloldali politikus hétfői élőzéséből.

A Zala vármegyei megyeszékhelyen például állítólag egy kisebb helyre szervezték a rendezvényt.

Hévíz Fotó: Mandiner
Zalakaros Fotó: Mandiner
Zalaszentgrót Fotó: Mandiner

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.