Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kiakadtak az autósok Karácsony rakpartlezárási terve miatt + videó

Kiderült, hogy végleg lezárhatják a pesti alsó rakpartot a Szabadság hídtól egészen a Lánchídig, a lezárást az autósok teljesen elutasítják, szakértők szerint környezetkárosító hatása is lehet.

2024. 05. 24. 14:03
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2024. április 9.
Karácsony Gergely fõpolgármester az új Mol Bubi állomás átadásán tartott sajtótájékoztató után a fõvárosi Kopaszi-gáton 2024. április 9-én.
MTI/Bruzák Noémi
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Teljes agyrém, ami ebben a városban történik” – így vélekednek a fővárosban autózók a pesti alsó rakpart lezárásának tervéről. A napokban Szentkirályi Alexandra írt arról közösségi oldalán, hogy Karácsony Gergelyék végleg lezárnák az autósok elől a pesti alsórakpart egy jelentős szakaszát. A kormánypártok főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony személyesen fogadtatta el a baloldali többségű közgyűléssel a rakpart lezárásának tervét.

Eszerint nem járhatnának autók a rakpart Szabadság híd és Lánchíd közötti szakaszán.

„Ez további forgalmi dugókhoz fog vezetni, és rendkívül környezetkárosító is lesz” – hívta fel a figyelmet az Autósok Szövetségének elnöke. Bögös Sándor a Magyar Nemzetnek úgy fogalmazott: a jelenlegi városvezetés kisebb csoportok érdekeit akarja képviselni, ezzel azonban százezrek életét keseríti meg.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.