Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Méltatlanná válhatott Szigetvár polgármestere

Állatorvosi feladatkör ellátása közben videózták le a polgármestert, ezzel pedig több gond is van.

Forrás: Hír TV2024. 05. 11. 15:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jogosulatlan állatorvosi tevékenység miatt nyomoz  Vass Péter, Szigetvár polgármestere ellen a rendőrség – közölte a Hír TV.

A városvezető egy nyilvánosságra került videóban praktizál és munkájáért pénzt fogad el. Ez pedig jogszabályellenes.

– közölték.

 

Videón, ahogy állatorvosként tevékenykedik

A bemutatott videón Vass Péter Szigetvár elvileg független, de az MSZP által támogatott polgármestere látható. Egy környékbeli falu gazdájától jön ki, orvosi táskájával a kezében száll be a terepjárójába. A városvezető eredetileg állatorvos, és egy beteg lovat oltott be.

Vass egyik ellenlábasa a Gyurcsány-párt által támogatott Barka Tamás. Szerinte a még regnáló városvezető törvényt sértett. Főállású polgármesterként ugyanis más kereső tevékenységet nem végezhet. Ha pedig valóban feketén, zsebbe fogadott el pénzt, akkor még adócsalást is elkövetett.

– emelte ki a Hír TV.

A videóval kapcsolatban Vass Péter mindössze annyit mondott: nagy része nem igaz. Hogy melyik része igaz, arra nem tért ki. A Baranya Vármegyei Kormányhivatal közérdekű bejelentés alapján az ügyben méltatlansági eljárást kezdeményezett. Emellett jogosulatlan állatorvosi tevékenység miatt vizsgálatot folytat és rendőrségi feljelentést tett – közölték.

Borítókép: Vass Péter (Fotó: Vass Péter, Szigetvár polgármestere)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.