Milliós a kár, száz terelőtáblát taroltak le a nemtörődöm autósok az M0-son + videó

Elég veszélyes az ilyesmi, de a sofőrök szeme sem rebbent.

Forrás: Magyar Közút2024. 05. 28. 13:23
Jászfényszaru, 2015. július 1.
Egy munkás elviszi a terelõtáblát az új közúti híd felé vezetõ autóúton, Jászfényszaru határában 2015. július 1-jén. A Szolnok-Hatvan vasútvonal feletti új közúti híd a 32-es út felújítása részeként épült meg.
MTI Fotó: Mészáros János
illusztráció Fotó: MTI/Mészáros János
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak úgy repkedtek a táblák és a talpak a Magyar Közút videója alapján, nem mintha ez megzavarta volna a sofőröket a közlekedésben az M0-son. A szakaszon korábban rézsű-helyreállítási munkákat végeztek, a gyorsítósávot lezárták és terelőelemekkel vezették ki a forgalmat a 6-os főútról az M0-s autóútra. 

Megjegyzik egyébként, hogy a felvételeken látszik, hogy a sofőrök figyelmetlenségből sodorták el ezeket az elemeket, de figyelmetlenség ide vagy oda, ezzel veszélyes helyzetet teremtenek az utánuk érkező járműveknek és az úton dolgozóknak. Nem mintha bárki megállt volna azok közül, akik lezúzták a táblákat. 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.