Négyszázezres büntetést kapott már gyorshajtásért? Hatszáz budapesti gyorshajtónak repül a sárga csekk!

Ki tudja, hol áll meg, s kit hogyan talál meg.

Forrás: Police2024. 05. 07. 13:48
Traffipax a 33-as fõúton Debrecen határában. Fotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gyömrői úton és a Fedezék utcában mérték a sebességet állványon elhelyezett és menet közbeni sebességmérő eszközzel a XVIII. kerületi rendőrkapitányság munkatársai a tizennyolcadik héten. 

A rendőrségi portál tájékoztatása szerint összesen 611 olyan gépkocsiról készült felvétel, ami túllépte a megengedett sebességhatárt. A Gyömrői úton 50 km/h helyett a leggyorsabb autó 147 km/h-val ment, amiért 390 ezer forint közigazgatási bírság jár. A Fedezék utcában volt olyan gépkocsi, amelyik 50 km/h helyett 84 km/h-val közlekedett. Ezért 58 500 forint közigazgatási bírságot kell fizetni.

A közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság a jövőben is szervez hasonló ellenőrzéseket – fűzték hozzá. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.