Összevesztek az üzlettársak, egyikük négy évig pihent a a kert végi komposztvödörben

Az áldozat keservesen ordított, amíg betonvasrúddal ütötte a másik.

Forrás: Tények2024. 05. 30. 13:35
csuklya,kapucni
illusztráció Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Régi üzlettárs volt a két férfi, amíg egy nap össze nem vesztek Szigetszentmártonban. A 68 éves vádlott ekkor lelökte a lépcsőről az áldozatot, majd egy betonvasrúddal ütötte. Miután észrevette, hogy a másik már nem él, megrémült, és egy talicskával a ház kerítéséhez vitte a testet, ahol volt egy komposztálógödör. 

Ebbe borította bele a holttestet, majd ásott rá egy kis földet is. 

A Tények arról adott hírt, hogy a bíróságon nemrég tanúkat hallgattak meg az ügyben, így a vádlott fiát és akkori barátnőjét is, akik a házban voltak, mialatt az áldozat keservesen ordított a bántalmazás közben. A támadó évekig titkolta a történteket.

Az 52 éves áldozatot a családja is kereste a férfinál, aki kitalált egy történetet. A férfi a bíróságon nem tett vallomást. Ha elítélik, élete végéig börtönbe kerülhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.