Szentkirályi Karácsonynak: Így nem lehet közlekedést szervezni

A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje úgy véli: a Gerikarók a legékesebb bizonyítékai a Karácsony Gergely által teremtett közlekedési káosznak.

2024. 05. 11. 8:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Üllőin a helyzet tragikus: áll a dugó, megszűnt a buszsáv, a gumikarók nem nyújtanak nagyobb biztonságot a kerékpárosoknak. A jelenlegi állapot rossz az autósoknak, rossz a kerékpárosoknak és rossz a buszoknak is. Így nem lehet közlekedést szervezni. Átgondoltan, a józan ész figyelembevételével tervezem rendbe tenni a mai kaotikus közlekedést, ami úgy lenne biztonságos a bicikliseknek, hogy közben a főváros abbahagyná az autósok üldözését” – írta Facebook-videója fölé Szentkirályi Alexandra. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje úgy véli: a Gerikarók a legékesebb bizonyítékai a Karácsony Gergely által teremtett közlekedési káosznak. Szerinte Karácsonyék nem érdemelnek még egy esélyt.

Korábban az is kiderült, hogy Karácsonyék a fővárosi autók csaknem kétharmadát kitiltanák Budapestről.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.