Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Véres támadás történt Szekszárd belvárosában

Az eset hivatalos úton folytatódik.

Forrás: Teol2024. 05. 29. 14:14
Panorama,View,Of,A,Bright,City
Szekszárd Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kisméretű kutyát támadott meg egy, minden valószínűséggel a láncát eltépve elszabadult, harci ebnek kinéző jószág – írta meg a Teol. Amikor gazdája védeni próbálta a kistestű állatot, őt is megharapta.

Közben hiába próbáltak megtermett férfiak segíteni, a támadó kutya sem ütésre, sem rúgásra nem nyitotta ki a száját. A szerencséje az volt, hogy egy, a harci ebek természetét ismerő férfi beszaladt a közeli étterembe, egy vödör hideg vizet hozott, és leöntötte a kutyát, ez hatásos volt.

A sérült emberért mentő érkezett, az eset hivatalos úton folytatódik. Utóbbi miatt a Tolna Vármegyei Kormányhivataltól kértek információt, amint ez megérkezik, cikkünket frissítjük. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.